Menighetsbarnehagene i Trøgstad

Menighetsbarnehagen i Trøgstad AS er fordelt på to hus - Kirkestallen på Skjønhaug og Kirkestua i Båstad.

Kirkestallen barnehage:
Denne ligger sentralt plassert ved Trøgstad kirke, og har tre avdelinger - Hvitveisen, Prestekragen og Villblomsten. Vi har et uteområde som gir rom for allsidige opplevelser og erfaringer. Inne har vi to romslige avdelinger med gode muligheter til å dele gruppene, mens Villblomsten holder til i et hus på Trøgstad bygdemuseum. I nær tilknytning til barnehagen har vi et tursted vi kaller 100-meterskogen.
Vi bruker nærområdet aktivt og ønsker at barna skal oppleve mestring og glede ved å ferdes i naturen.

Kirkestua barnehage:
Denne ligger plassert ved Båstad kirke, og har to avdelinger - Sol og Måne. Vi har et spennende uteområde som gir rom for allsidige opplevelser og erfaringer. Kirkestua ble ferdigstilt i 2013, og har to flotte avdelinger inne som innbyr til lek og moro.
Vi bruker lysløypa og Blåbærlia aktivt, her er det bålplass, grillhytte og hinderløype - mye spennende for liten og stor. Kirkestua er en liten barnehage med små avdelinger, som bidrar til et unikt samhold.

Velkommen innom for å se hvordan vi har det!